Автор

zeljko-crnjakovic

Жељко Црњаковиќ е претприемач на Интернет. Тој се занимава со англиски јазик и комуникации од 1999 година, а последните 16 години се занимава со маркетинг. Тој е основач на дигиталната агенцијата за аудио и видео продукција „Солутиум“, автор и продуцент на неколку подкасти и канали на „YouTube“, активен дел од соработничката претприемачката и ИТ-заедницата, како и координатор на соработничкиот центар „InfostudHub“.

 2

5-stvari-koje-mediji-mogu-nauciti-od-preduzetnika
Претприемништвото отсекогаш била најбурната и најдинамичната гранка на бизнисот. Многумина се обиделе и не успеале. Повеќето претприемачи кои се