Автор

Сања Гардашевиќ е извршна директорка на агенцијата за дигитален маркетинг Аликорн (Alicorn), која на клиентите им пружа широк спектар на услуги, врзано за стратешкиот развој на брендот на компаниите и управувањето со нивното присуство во онлајн просторот. Сања има големо искуство во креирањето и спроведувањето на работилници и обуки за  дигиталниот маркетинг, како и во обезбедувањето на менторска поддршка на медиумите, во развојот на нивниот онлајн бизнис.

 0