Наташа Ковачев Крстин

Наташа Ковачев – репортерка со 15 годишно искуство во телевизиско новинарство. Во моментов, сум дописник од Војводина, кој работи за Еуроњуз Србија. Претходно работев за Н1 телевизија, Ал Жезира Балканс, РТВ Војводина. Имам покриено приказни од локалната политика, економијата, до претседателските избори во САД во 2016 година, украинските кризи, масовните протести во Романија, последиците од бомбашки напади во Брисел и Анкара, бегалската криза во Европа, обидот за воен удар во Турција, многу различни демонстрации низ цела Балкански земји.