Иднината на аудиовизуелната медиумска индустрија во Македонија

Иднината на аудиовизуелната медиумска индустрија во Македонија

Иднината на аудиовизуелната медиумска индустрија во Македонија

Во оваа публикација, која е во форма на интервјуа, сопствениците и директорите на највлијателните медиуми во Македонија да ги кажат своите ставови и размислувања за иднината на аудиовизуелната медиумска индустрија во Македонија.

Автори: Ирена Арнаудова, Ферик Велија, Зоран Манговски, Иван Мирчевски, Меваип Абдиу, Зоран Анастасовски, Јанко Мицев
Издавач: Macedonian Institute for Media
Јазик: Македонски
Година на објавување: 2018
Формат: PDF

Повеќеs: