Јournalift разговара со Сузана Николиќ, главен и одговорен уредник на KumanovoNews

KumanovoNews, мал медиум со седиште во Куманово, полека, но стабилно, прераснува во регионален информативен лидер. Благодарение на поддршката добиена преку проектот, Media for All, овој мал онлајн портал, успеа да ја зголеми и да ја прошири својата медиумска продукција. Сузана Николиќ, главен и одговорен уредник на KumanovoNews, во следното интервју зборува подетално за нивниот нов фокус на мултимедијалната продукција, содржината и маркетинг стратегијата. Повеќе детали за последниот успех на KumanovoNews, за нивната работа и идните планови, во следното интервју.

Publication year: 2021