-Sto-BiH-publika-zeli-a-sto-joj-ponuditi-Dug-put-od-klikabilnog-naslova-do-pouzdane-informacije

Што сака публиката во БиХ и што да и се понуди: Долг пат од наслов што може да се кликне до сигурни информации

„Премногу информации убиваат информации“, реченицата што ја употребил Франсис Бале пред 25 години за да ја опише моќта на медиумите во тоа време (во тоа време немаше портал во денешен формат), може најдобро да ја опише моменталната состојба не само во Босна и Херцеговина но и во онлајн новинарството.на сите балкански држави. Иако секој портал, […]

Што сака публиката во БиХ и што да и се понуди: Долг пат од наслов што може да се кликне до сигурни информации Read More »