01 Why you should start a podcast, or go to the gym, or plant a tree

Зошто треба да започнете со поткаст, или да одите во теретана или да засадите дрво

Најдоброто време да се засади дрво, беше пред 20 години. По втор пат, најдоброто време е сега. Истото важи е за одењето во теретана, или пишувањето блог или поставувањето на поткаст. Можеби ќе речете дека споредбата не е соодветна, но ве уверувам дека е. Во сите случаи, тешко е да се натерате да започнете, а …

Зошто треба да започнете со поткаст, или да одите во теретана или да засадите дрво Read More »