Engagement-editor-novo-zanimanje-medijske-industrije

Engagement editor – новa окупација на медиумската индустрија

До пред неколку децении, медиумите немаа многу начини да откријат што навистина размислуваше нивната публика за содржината што ја произведуваа. Единствените повратни информации се однесуваа на пишување писма / е-пошта до редакциите, улични разговори во случај на помали заедници, а перформансите на медиумите се мереа според бројот на рекламни и бројот на продадени примероци. Како […]

Engagement editor – новa окупација на медиумската индустрија Read More »