Kako-izgraditi-onlajn-zajednicu-1.-dio

Како да се изгради онлајн заедница? (1. дел)

Без оглед колку е добра вашата содржина, во глобалното медиумско село, вашата конкуренција се најдобри новинари од целиот свет. Како тоа да не е доволно предизвикувачко, вие исто така се борите за внимание со симпатични слики од мачки, мимови, милиони поп музички продукции, слики од свадба на пријател … Можеби сте забележале дека вашата концентрација […]

Како да се изгради онлајн заедница? (1. дел) Read More »