5-stvari-koje-mediji-mogu-nauciti-od-preduzetnika

5 работи што медиумите можат да ги научат од претприемачите

Претприемништвото отсекогаш била најбурната и најдинамичната гранка на бизнисот. Многумина се обиделе и не успеале. Повеќето претприемачи кои се обидуваат да направат нешто пропаѓаат во првите 5 години од постоењето. Но, од друга страна, претприемништвото е една од професиите која носи најголемо задоволство и награди за оние кои се впуштаат во неа, а подоцна, и […]

5 работи што медиумите можат да ги научат од претприемачите Read More »