Женската соработка како клуч за успехот на Радио ЗОС од Тешањ

Радио ЗОС од Босна и Херцеговина, го чинат четири жени. Тие денес, иако кога медиумот е покренат, ваквата одлука не била намерна, со гордост истакнуваат дека станува збор за женски медиум, кој на локално ниво се занимава со важни и храбри теми и покрај притисоците, а честопати и заканите. Покрената во 1997 година во Тешањ, […]

Женската соработка како клуч за успехот на Радио ЗОС од Тешањ Read More »