Native-advertising-finding-balance-

Суптилно рекламирање – наоѓање рамнотежа

Колку и да беа нашите родители навикнати да плаќаат за вести, ние се бориме да ја прифатиме идејата за плаќање на онлајн вести. Значи, како можат медиумите да преживеат? Ајде да зборуваме за рекламирањето Има многу интересни приказни за тоа како започнало рекламирањето, како се развило во она што е денес и зошто е добро […]

Суптилно рекламирање – наоѓање рамнотежа Read More »