JL naslovna Blog - Govornici GoceMK

Северна Македонија, Универзитетско радио УГД ФМ: нова веб-страница и мобилна апликација

Списокот на медиумски платформи, кои се дел од Универзитетот „Гоце Делчев“ од Штип, е збогатен со нова веб-страница и мобилна апликација, примарно фокусирани на потребите на младите и студентите. Goce.mk е новата платформа која има за цел да ја пополни празнината на медиумската сцена во Северна Македонија. Веб-страницата е дел од медиумското семејство на Универзитетот, […]

Северна Македонија, Универзитетско радио УГД ФМ: нова веб-страница и мобилна апликација Read More »