00-BHSC-Payments-are-made-to-contractors-in-instalments-due-to-COVID-19.png

Ковид ги расцепка на рати ниските хонорари

Животот на младите актери и актерки за време на пандемијата „Kога ќе сфатиш дека веќе шест години работиш и имаш добри препораки, а немаш ниту еден ден работен стаж, тогаш тоа што се пишува е чист апсурд. Кога ова би му го кажала на некој што работи во областа на економијата, медицината, менаџментот или која […]

Ковид ги расцепка на рати ниските хонорари Read More »