Pononudizarabota-i-pressek

Србија и Северна Македонија: Огласи за вработување како извор на приходи

Публиката на три портали од Западен Балкан ќе има можност покрај секојдневните информации, на страниците на своите омилени медиуми, да најде и огласи за слободни работни места. Со поддршка на проектот Media for All два портали од Србија, Озон прес од Чачак и Пресек од Крагуевац, како и Независен весник од македонскиот главен град Скопје, […]

Србија и Северна Македонија: Огласи за вработување како извор на приходи Read More »