qarte-hapur

Shqipëri, Citizens Channel: Trajnime për edukimin mediatik,“Sheshit”

Citizens Channel në Tiranë prezantoi platformën e saj të mësimit online të quajtur Sheshit, e cila synon rritjen e kapaciteteve të gazetarëve të rinj, studentëve të gazetarisë, aktivistëve dhe qytetarëve për raportimin e çështjeve me rëndësi komunitare, përmes kurseve intensive online. “Sheshit synon të bëje bashkë komunitetet rreth Citizens Channel. Duke ju ofruar njohuritë, këshillat dhe pajisjet […]

Shqipëri, Citizens Channel: Trajnime për edukimin mediatik,“Sheshit” Read More »