Korak-po-korak-od-faze-bez-prihoda-do-monetizacije

Hap pas hapi nga faza pa të ardhura te fitimi i parave

Ndryshimet e kushtëzuara nga inovacionet teknologjike vijnë gjithmonë nga vendet më të zhvilluara ku ndodhen selitë e kompanive më të mëdha teknologjike, por ato ndikojnë njësoj në mediat në shoqëritë më pak të zhvilluara. Kjo është arsyeja pse është shumë e rëndësishme që vendimmarrësit dhe industria e medias të kuptojë ndryshimet që po transformojnë rrënjësisht […]

Hap pas hapi nga faza pa të ardhura te fitimi i parave Read More »