Mentorim i Dedikuar: Çfarë kemi mësuar përmes zbatimit të Përshpejtuesit (Accelerator) të Medias në Ballkanin Perëndimor?

Përmirësimi i modeleve të biznesit të mediave lokale në Ballkanin Perëndimor dhe testimi i burimeve të reja të të ardhurave në një situatë kur gjendja e lirive të mediave nuk ka qenë kurrë më e keqe, dhe vetë mediat janë praktikisht të padukshme në tregjet mediatike, duket si një “mision i pamundur“. Por projekti ‘Media […]

Mentorim i Dedikuar: Çfarë kemi mësuar përmes zbatimit të Përshpejtuesit (Accelerator) të Medias në Ballkanin Perëndimor? Read More »