rtsh

Shqipëri, RTSH Gjirokastra: Rritje e vizibilitetit nëpërmjet serive të dokumentarëve

Transmetuesi publik lokal nga Gjirokastra, një qytet i vogël piktoresk në jug të Shqipërisë, rriti ndikimin dhe potencialet për rritje të të ardhurave nëpërmjet ofrimit të programeve të reja dhe të freskëta. Kështu, si pjesë e Projektit “Media për të gjithë”, RTSH Gjirokastra prodhon dokumentarë për zhvillimin social-ekonomik dhe kulturor të qarkut të Gjirokastrës. Deri …

Shqipëri, RTSH Gjirokastra: Rritje e vizibilitetit nëpërmjet serive të dokumentarëve Read More »