Mali i Zi, RTV Teuta: Gazetaria multiplatforme si normalja e re

Në kuadër të projektit Media for All, RTV Teuta nga Ulqini i përmbushi të gjitha qëllimet e parapara – rritja e numrit të përdoruesve/vizitave/abonentëve, krijimi i një ueb-faqe të re, dygjuhëshe, prezantimi i transmetimit të drejtpërdrejtë të programit, aplikacioni online dhe rritja e audiencës nga diaspora. Falë qasjes holistike dhe multiplatformë, së bashku me uebsajtin […]

Mali i Zi, RTV Teuta: Gazetaria multiplatforme si normalja e re Read More »