01-Emitovati-ili-ne-emitovati

Да се емитува или не, прашање е сега

Ако не сакате да го прочитате целиот текст, дозволете ми да одговорам на ова едноставно прашање: ДА. Треба да емитувате веднаш. Но … За повеќето медиуми, дојдено е времето на предизвик. Денес, ние сме повеќе од две години во ерата на пандемијата на КОВИД-19, а нејзиниот крај сѐ уште не е на повидок. Медиумите претрпеа […]

Да се емитува или не, прашање е сега Read More »