Nowadays-Everyone-Is-Dependent-On-A-Media-Service

Денес сите се зависни од медиумски сервис

Ова е многу јасно. Медиумите се насекаде во општеството; скоро е невозможно луѓето да го игнорираат. За многу долго време, медиумските пораки се само едно-насочни. Сите се сеќаваме на Политика, Коха, Зери и Популит, ТВА, Вечерни новости, Базар, Свјет, Илустрована политика и ЈРТ на пример, медиум кој беше еден од основачките членки на Европската радиодифузна […]

Денес сите се зависни од медиумски сервис Read More »