Duma.MK website

Северна Македонија, Дума.мк: 30% повеќе посети благодарение на новата веб страна

Новата веб страна на порталот Дума е со поголем број на посети, a воедно и времето кое читателите го поминуваат на веб страната е подолго, покажуваат податоците од редакцијата на Дума од Велес. Дневната посета е зголемена за 30%, додека времето кое читателите го поминуваат на страната е зголемено за 35%. “Новиот дизајн е одлично […]

Северна Македонија, Дума.мк: 30% повеќе посети благодарение на новата веб страна Read More »