sta-nezavisni-mediji-mogu-da-nauce-od-preduzetnika

Визуелниот сторителинг го продолжува животот на новинарските приказни

Многумина веројатно го виделе видеото изработено од насловните страници на сите печатени изданија на Њујорк Тајмс од 1852 година до денес. Во видеото, чија должина е 55 секунди, на почетокот доминираат насловните страници во кои има само текст. Подоцна, во видеото, срамежливо почнуваат да се појавуваат мали црно-бели фотографии со што можеме да заклучиме дека […]

Визуелниот сторителинг го продолжува животот на новинарските приказни Read More »