The Pandemic of Flaws in Education in the Balkans

Пандемија на пропусти во образованието на Балканот

Сабота е. Г., студентка по математика на Универзитетот во Приштина, седи пред лаптопот и се обидува да се фокусира додека професорот предава описна геометрија. Предметот е тежок и преполн со цртежи. Дава сѐ од себе да се сконцентрира, кога во тој момент го слуша ѕвончето на влезната врата и дома ѝ влегуваат гости. Таа станува […]

Пандемија на пропусти во образованието на Балканот Read More »