01 3 Medijske kampanje prikupljanja sredstava na Zapadnom Balkanu koje inspirišu i iz kojih se može naučiti

Какви промени донесе новата верзија на Гугл aналитика?

Пред нешто повеќе од една година, во октомври 2020 година, Гугл објави нова верзија на Гугл aналитика (Google Analytics), наречена Гугл aналитика 4 (ГА4). Ова е ново големо освежување на аналитиката, што донесе многу позитивни промени, но, исто така, предизвика и голема конфузија во различни кругови на нејзини корисници. Со оглед на тоа дека повеќето […]

Какви промени донесе новата верзија на Гугл aналитика? Read More »