01 10 saveta za lokalne radio stanice

10 совети за локалните радиостаници (и за кои било други локални медиуми)

Последните две години (2021 и 2022), беа исклучително тешки за локалните медиуми на Балканот. Некои веднаш ќе кажат: „Не се само две години, туку најмалку две децении“. Ќе се јават и оние кои ќе тврдат: „И подолго, и подолго“. Сите ќе се согласиме, сепак, дека на локалните медиуми никогаш не им било лесно. Секој може […]

10 совети за локалните радиостаници (и за кои било други локални медиуми) Read More »