01 10 saveta za lokalne radio stanice

10 këshilla për radiostacionet lokale (dhe çdo media tjetër lokale)

Dy vitet e fundit (2021 dhe 2022) kanë qenë jashtëzakonisht të vështira për mediat lokale në Ballkan. Disa do të thonë menjëherë “Jo vetëm dy vjet, por të paktën dy dekada”. Do të shfaqen edhe ata që do të pohojnë “Edhe më gjatë”. Megjithatë, të gjithë do të pajtohemi se për mediat lokale nuk ka […]

10 këshilla për radiostacionet lokale (dhe çdo media tjetër lokale) Read More »