Kiss&Menada

Северна Македонија, TВ Kiss &Mенада: Таргетирање на дијаспората со посебни емисии

Регионалниот медиум, ТВ Kiss&Менада, со седиште во Тетово, развива нов и иновативен модел за монетизација, насочен кон големата дијаспора од полошкиот регион, со цел поддршка на работата на медиумот, со издвојување на симболични финансиски средства за емисии, кои овој медиум сам ги продуцира. Планот е да се промовираат и да се стават на интернет вкупно […]

Северна Македонија, TВ Kiss &Mенада: Таргетирање на дијаспората со посебни емисии Read More »