Не е сè до прегледите: Водич за оптимизирање на вашиот канал на Јутјуб

Јутјуб е моќна платформа за медиумските бизниси, особено во издавачката индустрија. Со преку 2 милијарди најавени корисници, кои го посетуваат Јутјуб секој месец, тој е одличен начин да допрете до широка публика и да го промовирате вашиот бренд. Ако нурнеме подлабоко на локално ниво, во секоја земја од балканскиот регион, Јутјуб, на редовна основа, го […]

Не е сè до прегледите: Водич за оптимизирање на вашиот канал на Јутјуб Read More »