Shikimet nuk janë gjithçka: Udhëzues për optimizimin e kanalit tuaj në YouTube

YouTube është një platformë e fuqishme për bizneset mediatike, veçanërisht në industrinë e botimeve. Me mbi 2 miliardë përdorues të regjistruar që vizitojnë YouTube çdo muaj, është një mënyrë e shkëlqyer për të arritur një audiencë të gjerë dhe për të promovuar brendin tuaj. Nëse zhytemi më thellë në nivel lokal për çdo vend të […]

Shikimet nuk janë gjithçka: Udhëzues për optimizimin e kanalit tuaj në YouTube Read More »