KumanovoMK

Северна Македонија, КумановоЊуз: Од локален до регионален медиум

КумановоЊуз, со поддршка од проектот Media for All, полека прераснува од локален во регионален медиум. Овој онлајн портал успеа да го прошири своето работење за кратко време, и сега произведува мултимедијална содржина за значајни теми и настани не само од кумановскиот крај, туку и од целиот североисточен регион.  „Нашиот портал постои повеќе од 13 години […]

Северна Македонија, КумановоЊуз: Од локален до регионален медиум Read More »