Моќта на подолго актуелната содржина: каков бенефит можат да имаат балканските медиуми од тоа

На заситениот медиумски пазар, медиумите треба да се натпреваруваат за дезорганизираното внимание на публиката. Во нивното секојдневно работење, уредниците и новинарите често се фокусирани на создавањето на нови стории, базирајќи ги своите стратегии на обемот. Сепак, создавањето повеќе содржини не е одговор на падот на стапките на ангажираност. Обидот да се привлече вниманието со квантитет, […]

Моќта на подолго актуелната содржина: каков бенефит можат да имаат балканските медиуми од тоа Read More »