Гeнерацијата З (Ген З), сака содржина што е фактичка, интересна и лесно разбирлива: главен уредник на популарен словачки медиум, ги споделува своите сознанија

РЕФРЕШЕР (REFRESHER) е популарен онлајн медиум, кој објавува вести и обработува теми за животниот стил, кои се атрактивни за младата публика. Започнувајќи како средношколски проект, овој медиум е рангиран меѓу најпосетуваните веб-страници во Словачка, со 1,5 милиони читатели месечно. Нивната цел е да помогнат во изградбата на една модерна генерација, со отворен ум, не гледајќи […]

Гeнерацијата З (Ген З), сака содржина што е фактичка, интересна и лесно разбирлива: главен уредник на популарен словачки медиум, ги споделува своите сознанија Read More »