Politikat e Cookies

Politikat e Cookies

Në lidhje me këtë politikë cookie

Kjo Politikë Cookie shpjegon se çfarë janë cookies dhe si i përdorim ato, llojet e cookies që ne përdorim, pra informacionin që mbledhim duke përdorur cookies dhe si përdoren ato informacione, si dhe si të kontrollojmë preferencat e cookie-t. Për informacion të mëtejshëm se si i përdorim, i ruajmë dhe i mbajmë të sigurta të dhënat tuaja personale, shihni politikën tonë të privatësisë.

Ju mund të ndryshoni ose tërhiqni pëlqimin tuaj nga Deklarata e Cookies në faqen tonë të internetit, në çdo kohë.

Mësoni më shumë rreth nesh, si mund të na kontaktoni dhe si përpunojmë të dhënat personale në Politikën tonë të Privatësisë.

Pranimi juaj vlen për fushat e mëposhtme: journalift.org


Çfarë janë cookies?

Cookies janë skedarë të vegjël me tekst që përdoren për të ruajtur informacione të vogla. Ato ruhen në pajisjen tuaj kur faqja e internetit ngarkohet në browserin tuaj. Këto cookies na ndihmojnë që faqja e internetit të funksionojë si duhet, ta bëjë atë më të sigurt, të sigurojë përvojë më të mirë për përdoruesin dhe të kuptojë se si funksionon faqja e internetit, si dhe të analizojmë se çfarë funksionon dhe ku kërkohet përmirësim.

Si i përdorim cookies?

Si pjesa më e madhe e shërbimeve në internet, faqja jonë e internetit përdor cookies të palëve të para dhe të palëve të treta për disa qëllime. Cookie-t e palëve të para janë kryesisht të nevojshme që faqja e internetit të funksionojë në mënyrën e duhur dhe ato nuk mbledhin asnjë nga të dhënat tuaja personale të identifikueshme.

Cookie-t e palëve të treta të përdorura në faqen tonë të internetit janë kryesisht për të kuptuar se si funksionon faqja në internet, si ndërveproni me faqen tonë të internetit, për të mbajtur të sigurt shërbimet tona, për të siguruar reklama që janë të rëndësishme për ju, dhe që të gjitha ju ofrojnë një përvojë të të përmirësuar si përdorues si dhe  ju ndihmojnë të shpejtoni ndërveprimet tuaja në të ardhmen me faqen tonë të internetit.

Çfarë lloj cookies përdorim?

Thelbësore: Disa cookies janë thelbësore që ju të jeni në gjendje të përjetoni funksionalitetin e plotë të faqes tonë. Ato na lejojnë të mbajmë sesionet e përdoruesve dhe të parandalojmë çdo kërcënim sigurie. Ato nuk mbledhin ose ruajnë asnjë informacion personal. Për shembull, këto cookies ju lejojnë të identifikoheni në llogarinë tuaj dhe të shtoni produkte në shportën tuaj dhe të bëni blerje të sigurt.

Statistikore: Këto cookies ruajnë informacione të tilla si numri i vizitorëve në faqen e internetit, numri i vizitorëve unikë, cilat rubrika të faqes në internet janë vizituar, burimi i vizitës, etj. Këto të dhëna na ndihmojnë të kuptojmë dhe të analizojmë sa mirë funksionon faqja e internetit dhe ku ka nevojë për përmirësim.

Marketingu: Faqja jonë web shfaq reklama. Këto cookies përdoren për të personalizuar reklamat që ju tregojmë në mënyrë që ato të jenë domethënëse për ju. Këto cookies gjithashtu na ndihmojnë të masim efikasitetin e këtyre fushatave reklamuese.

Informacioni i ruajtur në këto cookies mund të përdoret gjithashtu nga ofruesit e reklamave të palëve të treta për t’ju treguar reklama të tjera në faqet e tjera online në atë browser.

Funksionale: Këto janë cookies që ndihmojnë në disa funksione jo thelbësore në faqen tonë të internetit. Këto funksionalitete përfshijnë aksesin në përmbajtje si video ose ndarjen e përmbajtjes së faqes në internet në platformat e mediave sociale.

Preferenciale: Këto cookies na ndihmojnë të ruajmë cilësimet dhe preferencat tuaja të browserit, si preferencat gjuhësore, në mënyrë që të keni një përvojë më të mirë dhe efikase në vizitat e ardhshme në faqen e internetit.

Lista e mëposhtme detajon cookies që përdoren në faqen tonë të internetit.

CookiePËRSHKRIM
cookielawinfo-checbox-analitikeKjo cookie është vendosur nga plug-in GDPR Cookie Consent. Cookie përdoret për të ruajtur pëlqimin e përdoruesit për cookies në kategorinë “Analytics”.
cookielawinfo-checbox-funksionaleCookie përcaktohet nga pëlqimi i cookie GDPR për të regjistruar pëlqimin e përdoruesit për cookies në kategorinë “Funksionale”.
cookielawinfo-checkbox-performancaKjo cookie është vendosur nga plug in i Pranimit të Cookies së GDPR. Cookies përdoret për të ruajtur pëlqimin e përdoruesit për cookies në kategorinë “Performanca”.
cookielawinfo-checkbox-thelbësoreKjo cookie është vendosur nga plug in i Pranimit të Cookies së GDPR. Cookies përdoret për të ruajtur pëlqimin e përdoruesit për cookies në kategorinë “Të nevojshme”.
Google AnalyticsKy cookie është instaluar nga Google Analytics. Cookie përdoret për të llogaritur të dhënat e vizitorëve, sesioneve, fushatave dhe për të ruajtur të dhëna të përdorimit të faqes për raportin e analitikave të faqes. Cookies ruajnë informacione në mënyrë anonime dhe caktojnë një numër rastësor për të identifikuar vizitorët unikë.
Google Analytics statistika anonimeRuajtja e statistikave anonime
Smart Octo (Content Insights) AnalyticsKy cookie përdor të dhëna anonime për të ndihmuar në vlerësimin e performancës së artikujve dhe autorëve.
Smart Octo (Content insights) AnalyticsKy cookie përdor të dhëna anonime për të ndihmuar në vlerësimin e performancës së artikujve dhe autorëve.
viewed_cookie_policyKjo cookie është vendosur nga plug in i Pranimit të Cookies së GDPR dhe përdoret për të ruajtur nëse përdoruesi ka dhënë ose jo pëlqimin për përdorimin e cookies. Nuk ruan asnjë të dhënë personale.

Si mund të kontrolloj preferencat e cookie-t?

Nëse vendosni të ndryshoni preferencat tuaja më vonë përmes sesionit tuaj të shfletimit, mund të klikoni në skedën “Politikat e Privatësisë & Cookies” në ekranin tuaj. Do t’ju shfaqet përsëri njoftimi i pëlqimit duke ju mundësuar të ndryshoni preferencat tuaja ose të tërhiqni plotësisht pëlqimin tuaj.

Përveç kësaj, browser të ndryshëm ofrojnë metoda të ndryshme për të bllokuar dhe fshirë cookies që përdoren nga faqet e internetit. Ju mund të ndryshoni cilësimet e browserit tuaj për të bllokuar/fshirë cookies. Për të mësuar më shumë se si të menaxhoni dhe fshini cookies, vizitoni wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.