Како приказните за активизмот и човековите права, завршија на најчитаните портали во Босна и Херцеговина?

Мнозинството вработени во непрофитниот сектор, често се соочуваат со слична фрустрација – зошто темите со кои се занимаваат и резултатите што ги постигнуваат, а кои го подобруваат животот на луѓето, немаат поголема видливост. Како одговор на овие фрустрации, беше креиран Diskriminacija.ba – онлајн медиум фокусиран на приказни поврзани со човековите права, со мисија, со овие […]

Како приказните за активизмот и човековите права, завршија на најчитаните портали во Босна и Херцеговина? Read More »