Si tregimet rreth aktivizmit dhe të drejtave të njeriut arritën në portalet më të lexuara në BH?

Shumica e punonjësve në sektorin jofitimprurës shpesh përballen me një frustrim të ngjashëm – pse temat të cilat trajtojnë dhe rezultatet që arrijnë dhe që përmirësojnë jetën e njerëzve, nuk kanë më shumë dukshmëri. Si përgjigje ndaj këtyre frustrimeve, u krijua Diskriminacija.ba – një media online e fokusuar mbi tregime nga fusha e të drejtave […]

Si tregimet rreth aktivizmit dhe të drejtave të njeriut arritën në portalet më të lexuara në BH? Read More »