Постигнете лесно, брзо и ангажирачко искуство, слично на она со апликација, без оригинална апликација

Дали размислувате да развиете апликација за вашата онлајн содржина на вести? Или можеби веќе имате апликација, но не сте убедени за вредноста на трошоците и придобивките? Одговорот на вашите прашања можат да бидат – Прогресивните веб-апликации (ПВА). Да се има или да се нема апликација? Или само на веб? Постои огромна шанса да го читате …

Постигнете лесно, брзо и ангажирачко искуство, слично на она со апликација, без оригинална апликација Read More »