Arritni një përvojë të lehtë, të shpejtë dhe tërheqëse të ngjashme me aplikacion por pa aplikacion origjinal

A po mendoni të zhvilloni një aplikacion për përmbajtje online? Apo ndoshta tashmë keni një aplikacion, por nuk jeni të sigurt për raportin kosto/përfitim? Përgjigja për pyetjet tuaja mund të jetë Aplikacionet Progresive të Uebit. (PAW). Aplikacioni apo jo? Apo thjeshtë vetëm ueb? Ekziston një shans i madh që po e lexoni këtë postim nëpërmjet […]

Arritni një përvojë të lehtë, të shpejtë dhe tërheqëse të ngjashme me aplikacion por pa aplikacion origjinal Read More »