Kako-izgraditi-onlajn-zajednicu

Како да се изгради онлајн заедница? (2. дел)

Во првиот дел од приказната, сме завршиле добра работа: ја дефиниравме заедницата, објаснивме зошто е важна и кажавме каде и како да ја изградиме. Ја поставивме основата и сега е време да одиме чекор понатаму. Воведуваме инка на читатели во приказната што ќе ни помогне да ги трансформираме читателите во членови на нашата заедница. Сепак, […]

Како да се изгради онлајн заедница? (2. дел) Read More »