7-pitanja-na-koja-treba-da-date-odgovor.

7 прашања на коишто треба да дадете одговор пред да започнете поткаст

Поткастот како формат, во последниве години, доживеа раст како на глобално, така и на локално и регионално ниво. Има многу причини за тоа, но главната е дека авторите го препознаа овој формат како интересен, така што сѐ повеќе има добра содржина, а го препознаа и слушателите, бидејќи динамиката на животот е таква, што просто имаме […]

7 прашања на коишто треба да дадете одговор пред да започнете поткаст Read More »