All the ways publishers are using newsletters to grow paying members

Сите начини на кои издавачите ги користат билтените, за да го зголемат бројот на членови кои плаќаат

E-поштата е многу важна за оние што објавуваат вести, а кои се фокусирани на приходите од читателите, кои тие ги гледаат како цигла во изградбата на нивната стратегија. „Лудо е колку е застарено“, нагласи еден говорник во текстот објавен во „Њујорк тајмс“, кој говори за користењето на е-поштата заради комуникација, со наслов „Може ли ген […]

Сите начини на кои издавачите ги користат билтените, за да го зголемат бројот на членови кои плаќаат Read More »