АБВ на мобилното новинарство и зошто истото треба да го земете предвид

Што правите кога се наоѓате пред глетка која го одзема здивот или кога се случува некоја необична работа пред вашите очи? На многумина од нас, првото нешто што ни поминува низ мислите, е да го извадиме телефонот и тоа да го документираме, со фотографирање или со видеоснимка. Паметните телефони речиси секогаш ни се при рака, […]

АБВ на мобилното новинарство и зошто истото треба да го земете предвид Read More »