ABC-ja e gazetarisë mobile dhe pse duhet ta konsideroni atë

Çfarë bëni kur e gjeni veten përballë një pamjeje të mahnitshme ose kur diçka e pazakontë ndodh para syve tuaj? Për shumë prej nesh, gjëja e parë që na vjen ndër mend është ta marrim telefonin dhe ta regjistrojmë atë me një foto ose video. Telefonat inteligjentë janë pothuajse gjithmonë pranë nesh dhe të dhënat […]

ABC-ja e gazetarisë mobile dhe pse duhet ta konsideroni atë Read More »