Online-learning-and-media-business-experiences-and-opportunities.

Онлајн учење и медиумски бизнис, искуства и можности

Како професионалец во медиумите, како би реагирале ако прочитате дека можете да ги научите основите на медиумската професија за неколку часа? Дали мислите дека она што сте потрошиле години на учење и вежбање може да се предава на еден курс? Можеби не, но онлајн курсевите сугерираат дека тоа е можно. И медиумите треба да заземат […]

Онлајн учење и медиумски бизнис, искуства и можности Read More »