Младите сè повеќе добиваат вести преку ТикТок – Што значи ова за медиумите?

Пред два месеци, имав можност да учествувам на конференција организирана од една од најголемите компании во светот. Меѓу бројните теми опфатени со овој тридневен настан, неколку беа од особен интерес за учесниците – разбирливо, многу сесии се вртеа околу дискусиите за најдобрите и најчувствителните начини за покривање на војната во Украина, други го опфатија секогаш […]

Младите сè повеќе добиваат вести преку ТикТок – Што значи ова за медиумите? Read More »