Të rinjtë marrin gjithnjë e më shumë lajme në TikTok – Çfarë do të thotë kjo për mediat?

Dy muaj më parë pata rastin të marr pjesë në një konferencë të organizuar nga një prej kompanive më të mëdha në botë. Në mesin e temave të shumta të trajtuara gjatë ngjarjes tre-ditore, disa ishin me interes të veçantë për pjesëmarrësit, kuptohet se shumë sesione rrotulloheshin rreth diskutimeve për mënyrat më të mira dhe […]

Të rinjtë marrin gjithnjë e më shumë lajme në TikTok – Çfarë do të thotë kjo për mediat? Read More »