Digital-Journalists-toolkit.png

Комплет алатки за дигиталните новинари: Врвни дигитални алатки за визуелизации на податоци и интерактивни приказни

Со појавувањето на дигиталните алатки, визуелизирањето на податоците и создавањето на извонредни искуства за вашите приказни, никогаш не било полесно. Новинарите повеќе не треба да имаат искуство со кодирање, или силен ИТ оддел на располагање, за да создадат интерактивни онлајн стории и неверојатни визуелизации на податоци. Новинарите денес можат да ја земат работата во свои […]

Комплет алатки за дигиталните новинари: Врвни дигитални алатки за визуелизации на податоци и интерактивни приказни Read More »