Korak-po-korak-od-faze-bez-prihoda-do-monetizacije

Чекор по чекор од фаза без приходи до монетизација

Промените условени од технолошките иновации секогаш доаѓаат од најразвиените земји каде се наоѓа седиштето на најголемите технолошки компании, но подеднакво влијаат на медиумите во помалку развиените општества. Затоа е многу важно носителите на одлуки и медиумската индустрија да ги разберат промените што фундаментално го трансформираат медиумското опкружување и што е уште поважно, да учествуваат во […]

Чекор по чекор од фаза без приходи до монетизација Read More »