Ohrid News

Северна Македонија, OhridNews: Туристичките услуги како одржлив бизнис модел

OhridNews, независен информативен портал од крајезерскиот град Охрид, работи на воведување на нов производ/услуга на пазарот – интерактивна веб-страница која ќе ја информира, ангажира и едуцира пошироката јавност, за случувањата од областа на туризмот. Идејата е новата веб-страница да стане самоодржлива деловна единица, која ќе му обезбеди дополнителни приходи за OhridNews. За жал, имплементацијата на […]

Северна Македонија, OhridNews: Туристичките услуги како одржлив бизнис модел Read More »